Leverpostej

Det slog mig ligefør da jeg smurte mig en leverpostejs mad (med agurk), at holdbarhedsdatoen på min leverpostej er senere end min afrejse til Thailand. Det er altså rigtig snart. Under 2 uger. Jeg skal stadig lige veksle lidt penge, og så ordne en milliard praktiske ting før jeg tager afsted, men det går nok alt sammen.

Så er min motorcykel blevet kørt til reperaion. Fredag aften da Joe kom forbi (for at få nogle øl med Rasmus, Niels og mig – og så videre ud og feste) så han at min MC lå på asfalten, i stedet for at stå på sit støtteben. Sur røv! Sidespejlet var smadret, og der var kommet en flænge i en slange. Håber ikke der er andre skader, men er var ikke noget andet at se. Regner med at få fat på værkstedet på mandag og høre hvad der er galt præcist, og hvad det kommer til at koste.
Men det er jo lidt ærgeligt at den ikke kan stå nede på gaden uden at blive væltet – om det så er en dum bilist der har givet den et puf, eller om det er nogle fulde folk der liiige skulle hen og røre, eller noget helt 3., det er jo ikke til at vide.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.