Elektriske twilight zone

Min router er vist gået sig en tur. Her til morges kunne jeg i hvertfald ikke komme på nettet gennem den, og den ville ikke give mig en ip adresse gennem DHCP. Så nu er jeg vel på udkig efter en ny.

Lige nu er jeg forbundet direkte gennem modemet, og det virker jo som sådan fint nok. Det giver dog bl.a. ikke mulighed for at få mere end en maskine på nettet samtidig og det kunne jo være jeg fik gæster på et tidspunkt som gerne ville det…

Inden jeg helt fandt ud af hvad der faktisk foregik følte jeg lidt at jeg var i en elektrisk twilight zone, og jeg fik hamret mange fortvivlede

ifconfig eth0

ind i konsollen. Men nu har jeg overblik over hvad der ikke virker og jeg kan komme på nettet igen… og så kan jeg vist ikke udskyde at komme i gang med mine skole opgaver længere.

2 thoughts on “Elektriske twilight zone”

  1. Todays blog post was somewhat unique and called for a different kind of introduction.
    Your router, as you might recall, have been non functional for a long time. So the fact that it had kept on working was rather strange. With its non functioning you have just crossed back over from the twilight zone.

  2. If I remember correctly the wireless part of the router has been non functional for months (or years?) but up until yesterday the router worked fine, as long as you were working with cables.

    Anyway, bottom line, I need a new router!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.