Ny dansk LUG?

Det lader til at Lasss er ved at samle kræfterne i det sydjyske.

sjlug.dk domænet er i hus og har mere info. Jeg håber alt det bedste for Sydjyllands Linux User Group. Lige nu mangler der vist primært (aktiv) medlemmer. Kom glad hvis du er fra Sydjyllands.

3 thoughts on “Ny dansk LUG?”

 1. Hej Peter

  Jeg kender skam godt til ALSLUG, men det virker som om at vi så er meget langt sydpå; hvis man skelner mellem Sydjylland og Sønderjylland (helt geografisk set), så er Sydjylland længere nordpå, hvor både Aabenraa og Sønderborg ligger under Sønderjylland, og Kolding – hvor jeg selv befinder mig – i Sydjylland. Tanken bag hele projektet var at skabe en lokal LUG, hvor folk kunne mødes indimellem. Jeg har personligt ikke mulighed for at køre til Sønderborg eller Aabenraa, så det er ment som et alternativ for alle os, som befinder os lidt længere nordpå.

  Mht. samarbejde – klart. Et samarbejde mellem LUGs gør dem jo kun stærkere, og det kan være at vi sammen kan få stablet nogle fede arrangementer på banen. :)

 2. Måske kunne/burde i have lavet nogle “lokalgrupper” under AlsLUG, ligesom vi gør i SSLUG. Hvor vi har ugentlige hyggemøder i Næstved, Roskilde og København.

  På den måde kan man have lokal/decentral aktivitet, men samtidig en centralisering af alt det bøvlede og “kedelige” (drift af hjemmeside/wiki/mailinglister, afholdelse af generalforsamlinger osv.)

  Det sidste vi har brug for er mere fragmentering og flere halv-/hel-døde lugs. I det lange løb kan det være svært at finde aktive folk nok, selv for de større lugs :-(

  Men.. det er nemt at være bagklog. I ønskes selvfølgelig god vind herfra.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.