Ubuntu 11.04 Release Party i København

Traditionen tro bliver udgivelsen af den nye Ubuntu, Ubuntu 11.04, markeret over hele verden med Release Parties i disse dage.

Natty Narwhal

Herhjemme er vi også med, da vi i Ubuntu København afholder kombineret Release Party og Ubuntu Cafe (som vi gør hver måned).
Der er altså mulighed for at komme forbi Cafe Carlton på Vesterbro og se den nyeste Ubuntu an eller bare fejre udgivelsen med andre Ubuntu-entusiaster over en øl eller en sodavand.
Vores kombinerede Ubuntu Cafe og Release Party kan findes som begivenhed på Facebook og LoCo Directory, og her kan du også finde praktisk info, så som tidspunkt og adresse.

Overgangen fra tidligere versioner til Ubuntu 11.04 kan opleves lidt voldsom, da der er blevet lavet betydeligt om på brugergrænsefladen. Der er da også folk som råder til at man enten helt undlader at opgraderer, eller skifter over til den gamle brugergrænseflade efter opgraderingen.

Hvis dette skift virker skræmmende, kan Ubuntu Cafe også være et fint sted at se den nye Ubuntu lidt an på vores medbragte maskiner og få tips til hvordan man bruger nogen af de mange muligheder, som kommer med det nye system.

Vi vil i hvert fald stå klar med maskiner, hvor man kan prøve systemet og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål – og selvfølgelig også mulighed for at hygge og fortælle røverhistorier.

Grafik CC BY-SA af lcjohnny.

3 thoughts on “Ubuntu 11.04 Release Party i København”

  1. Lækkert. Jeg troede ikke der ville være noget release party i denne omgang. Jeg ved ikke om jeg ikke har fulgt nok med, eller om i bare har været gode til at skjule det, men godt at der bliver gjort noget, jeg håber i kommer til at hygge jer :-)

  2. Vi har pga. sygdom og travlhed været lidt (!) sent ude, men havde faktisk længe haft planer om at markere dagen.

    Men det lykkedes de sidste par dage at få stablet noget på benene – nu håber jeg det bliver godt i eftermiddag!

    Du må komme med til 11.10 udgivelsen! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.