Vil du være med til at lave den fedeste Ubuntu Release Party?

I april 2012 udkommer Ubuntu 12.04 LTS, med kælenavnet Precise Pangolin.
Da det er en LTS (Long Term Support) udgave af Ubuntu vil vi gerne markere udgivelsen lidt mere end vi gør med de almindelige halvårlige udgivelser.

Ubuntu Logo

Hvis vi skal nå at få stablet et (eller flere) større arrangement(er) på benene er det ikke for tidligt at komme i gang med forberedelsesarbejdet.

Derfor afholder vi et hurtigt IRC-møde mandag d. 19. december kl. 20 i #ubuntu-dk-moede på Freenode netværket.

Dagsordenen har tre primære punkter:

 1. Hvad vil vi?
  Brainstorm. Hvordan har vi lyst til at markere Ubuntu 12.04 udgivelsen?
 2. Hvad kan vi?
  Hvilke ressourcer har vi og hvad kan vi realistisk nå at få stablet på benene?
 3. Hvad gør vi?
  Hvem gør hvad efter mødet? Uddelegering af konkrete opgaver.

Vi skal altså tale om hvilken form vi vil have for vores markering af 12.04 udgivelsen. Skal det være cd uddeling? Skal der være oplæg om Ubuntu? Skal det være på nybegynder-niveau, eller skal det være for de mere garvede brugere? Vi har jo igennem tiden prøvet lidt af det hele…

Når vi (forhåbentlig) når til enighed om hvad vi kunne tænke os at lave, så skal vi have afklaret hvad der er realistisk at få gennemført. Vi arbejder alle frivilligt, og det giver ikke mening at forsøge at lave et arrangement, som kræver at 2-3 personer arbejder fuldtid fra nu til april, hvis vi ikke er nok til at lægge det arbejde som kræves.

Til sidst skal vi have planlagt det videre forløb, og her mener jeg det er vigtigt at vi får sat navne på hvem der gør hvad. Erfaringen viser at hvis det bare bliver besluttet at noget skal gøres, så bliver det ikke gjort, fordi alle antager at det er der nok nogen andre der tager sig af…

Hvis du ikke har mulighed for at komme med til mødet mandag, så skal du være velkommen til at give din mening tilkende – enten på vores mail-liste eller på forumet (eller i kommentarerne nedenfor).

One thought on “Vil du være med til at lave den fedeste Ubuntu Release Party?”

 1. Jeg synes, det er lidt synd, at der laves release-fester, der ofte kun indebærer, at de, der i forvejen bruger Ubuntu, dukker op.
  Skal man ud over stepperne, vil det være en god ide at lave nogle samarbejdsaftaler med f.eks. El-giganten, Expert, Fona, Kvickly, Bilka eller andre om, at man denne dag må stå med en computer og demonstrere Ubuntu i deres forretning og forklare fordele/ulemper for interesserede. Her vil der være mulighed for at få rigtigt mange i tale. Det handler om at komme ud, hvor folk er. Ikke at lave et lille, lukket selskab

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.