Shöpping

Så har jeg fået det første af mit skræder syede tøj. Sælgeren fik mig jo lige overtalt til at købe lidt mere, så det sidste har jeg ikke fået endnu. Alt i alt rejser jeg herfra med 3 nye jakkesæt (et beige, et blåt og et sort), en frakke, nogle skjorter og 3 slips. Her ses jeg med frakken og det blå jakkesæt på (og sammen med sælgeren, der kalder sig Thomas og kalder mig “my friend”) http://sbc.lir.dk/gallery/Thailand2005/s3600001_001

Det er vist også i dag (sådan cirka) at halvdelen af min tid hernede er gået. Tjah- hva’ ska’ a’ sie’? Her er stadig dejligt varmt! :)

One thought on “Shöpping”

  1. Hvis man ikke vil tage helt til Thailand, men stadig vil have et lækkert jakkesæt, så er POISE of denmark et rigtig godt alternativt. på http://www.poiseofdenmark.com kan man indtaste sine mål, og så bliver man ringet op i løbet af dagen, omkring hvilken størrelse man skal vælge. Jeg bestilte mit sæt mandag aften, og havde det med GLS på mit arbejde om torsdagen.

    Firmaet fandt jeg på pleasure.dk i artiklen http://pleasure.dk/shopping/artikel/131474. Ret coolt at det er to fyre der ikke har noget med tøj at gøre, der har startet det. Men hvem troede også at man kunne sælge tøj over nettet. Mit tøj passede, men jeg havde fået det forkerte slips. To dage efter havde jeg det rigtige slips, og jeg fik lov at beholde det første som undskyld for ulejligheden.

    Så irriterende ikke at få det rigtige slips med det samme, og de havde lovet at jeg ville modtage varene om onsdagen og ikke om torsdagen. Men det kan man vel også leve med når man for DKK 2.000,- får jakkesæt, sko, skjorte, slips og manchetknapper.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.