But baby – it’s cold outside

Det er møg koldt indenfor, jeg tror jeg er ved at blive forkølet, og om lidt har jeg tænkt mig (frivilligt…) at bevæge mig ud i kulden for at komme op på Søren Hs kollegie køkken, hvor der er fest/julefrokost.

Jeg har kun fået skrevet en halv side på mit projekt i dag. Jeg havde ellers sat mig for at jeg skulle skrive en hel side hver dag. Jeg fik skrevet en side i går. Jeg fik den skrevet i går nat – gik først i seng kl. 4 om morgenen. Sådan kan man også bruge en fredag aften/nat.

Ellers sider jeg og stresser lidt over at skattevæsenet vil have kopier af nogle papirer som jeg ikke har. Det er jo surt, men forhåbentligt kan jeg få nogle kopier fra banken eller et andet sted, de må jo have den slags. Men sådan som jeg har det nu tror jeg hurtigt min aften kan blive rigtig rigtig hård for mig helbred… hvad man ikke gør for snaps.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.