12122

Det er fredag eftermiddag/aften, og jeg sider og er forkølet. Gider bare ikke være syg! Der er meget (for meget og for svært?) at læse/regne til skolen og jeg …. NEJ. Dette skal ikke være et blog-indlæg med “øv bøv, jeg har det skidt”.

Det skal dog være et indlæg med lidt forskellige nyheder, som man måske ikke lige støder på hvis man har “mainstream” danske medier som sine primære/eneste nyhedskilder.

  • For noget tid siden var der en nati-nazistisk demonstration i Hillerød. Her kan du læse om politiets behandling af deltagerne i demonstrationen:
    http://www.indymedia.dk/newswire.php?story_id=361Specielt syntes jeg denne komentar er så langt ude at det ikke er til at vide om man skal grine eller græde…

    Jo det virkede som om de bare anholdt alle i sort tøj….
    Men en af mine venner er sådan hippie/lidt plipper agtig, bestemt ikke i sort tøj, blev anholdt for at sidde på en taske og snave med en pige…. fuldstændig fucked…. Og det var inden at demoen blev splittet op….

  • http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/02/24/172946.htm Den nyhed er vist kommet ud til de fleste, men hvis man vil se hvilken tekst det drejer sig om, som altså anses for at være i modstrid med terror lovgivningen, så kan man f.eks. kigge her:
    http://www.ungdomsfront.dk/news.asp?mode=article&cid=195

Det var vist alt jeg kunne finde frem lige nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.