Ubuntu Feisty Fawn

Søndag installerede jeg (med onde tømmermænd – hvilken fest lørdag!) Ubuntu Feisty Fawn herd 4 på min bærbare. Siden har jeg brugt dette som mit primære styresystem. Der er (selvfølgelig) stadig bugs, men det virker godt – bl.a. kan nævnes de nye Desktop Effects, der (næsten) er klar til at konkurrerer med OS X’s Exposé. Der mangler dog lige den sidste finpudsning. Bliver spændende at se om Ubuntu når det før d. 19. april…

Med den nye installation har jeg også valgt at køre 64 bit (i stedet for 32 bit). Da jeg ikke køre nogle specielt ressource krævende er det nok mest for ‘blærværdi’ end noget andet, men det gav lidt problemer, da der ikke er understøttelse for java og Adobe Flash plugins til firefox 64 bit. Der er dog nogle tricks, så jeg kan nu både bruge min webbank nu og se alt det unge smarte flash. Alt i alt tror jeg Feisty Fawn bliver rigtig rigtig god, når den engang er helt færdig (selvom jeg af underlige årsager altid har svært ved at stave til det navn når jeg skal, men så kan man jo skrive 7.04 i stedet).

One thought on “Ubuntu Feisty Fawn”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.