Bryllup i Sverige

Jeg var til bryllup i weekenden. Joe og Ingrid blev gift i Sverige – og jeg var med.
Det hele gik fint. De sagde ja til hinanden (og det er vel næsten det vigtigste ved et bryllup?), der blev holdt gode taler (gomens tale til bruden var den bedste), der var generel underholdning, lækker mad og en god fest.

Jeg var smadret dagen efter – om søndagen. Mandag kunne jeg også godt mærke at jeg ikke havde fået alt for meget søvn og min forberedelse kunne nok også godt have været bedre. Om nogle af eleverne bemærkede det ved jeg ikke… men der var ingen der sagde noget.

Lige nu glæder jeg mig bare til snart at få en dag (fredag?) hvor jeg kan sove så længe jeg vil – det har min krop brug for.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.