Stand-up comedy på Kulkaféen

Jeg var inde og se noget stand-up på Kulkaféen i går. Det var sådan en sidste øjebliks ting, men jeg er godt nok glad for at jeg kom af sted! Selvom der var alt alt for varmt (vinduerne er skruet fast derinde, så der er ikke noget med frisk luft…!) var det nogle af de ‘rigtig store’ navne.

Carsten Eskelund var vært og han gjorde det (som altid?) super godt. Så optrådte MC. Han var nok den der gjorde det dårligst den aften – størstedelen af hans materiale var genbrug fra et gammelt show.

Så gik Michael Schøt på og lavede et rigtig godt show!

Efter pausen gik Frank Hvam på. Man kunne godt mærke at vi blev brugt som ‘prøve’ publikum til et kommende show som måske ikke var blevet helt slebet i alle kanter, men det var stadig godt!

Endelig sluttede Povl Carstensen af. Det var blevet meeget varmt på det tidspunkt, men han kæmpede sig flot igennem, med sin lidt mere ‘afdæmpede’ stil.

Alt i alt rigtig godt underholdning, faktisk ærgerligt at jeg ikke får smuttet på Kulkaféen noget oftere. Men det kan man jo kun prøve at lave om på… Efter stand-up komikerne stod den på et par øl rundt omkring.

(Og fuck hvor var det i øvrigt koldt i går!)

… og så er jeg vist efterhånden også på vej ud af døren, skal til ESN-Copenhagen Mentor day om 45 minutter…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.