Demonstration mod kvindeundertrykkelse!

Jeg er næsten lige kommet hjem fra Hellerup, hvor jeg var til demonstration foran den Saudi Arabiske ambassade.

Demonstrationen var arrangeret af Enhedslisten i Gladsaxe m.fl. og rettede en skarp kritik af kvindeundertrykkelsen i Saudi Arabien, der for nyligt er blevet tydeligt udstillet, da en 19 årig kvinde blev idømt slag og fængselsstraf efter hun var blevet voldtaget af 7 mænd. Hun blev altså straffet for at blive voldtaget!

Blandt talerne var Asmaa Abdol-Hamid (wikipedia) og Johanne Schmidt-Nielsen (wikipedia) der bl.a. efterlyste de folk som kalder sig feminister og taler om menneskerettigheder og mod kvindeundertrykkelse så længe det er ‘gratis’, men som lukker munden (eller går meget stille med deres protest) når det er en af ‘vennerne’ der begår overgrebene – i dette tilfælde et diktatur som tilfældigvis også er en af de største olie eksportører og en af USA’s nærmeste allierede i mellemøsten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.