Frederiksberg natløb

For første gang løb jeg i går aftes Frederiksberg natløb. Mine ben og fødder er totalt smadrede lige nu (men på den gode måde). Jeg tilbagelagde de 10 km (for selvfølgelig valgte jeg 10 km ruten) på 44 min og 4 sec. Det er jeg ganske godt tilfreds med. Jeg har i flere måneder ikke løbet andet end opvarmning og så en kort tur på ca 3,5 km i mandags.
Turen gik bl.a. igennem Zoo – og igennem det nybyggede flodhestehus. De fleste af dyrene var dog gået i seng så der var ikke så meget at se (eller høre) – udover et enkelt fuglebur, hvis beboere lød meget irriterede over de mange løbere.

2 thoughts on “Frederiksberg natløb”

  1. hej Søren
    ja det var da et fedt løb på mange måder jeg selv var lidt over en time om det men det er også fint glad for da jeg sidste søndag var til klinteløb som var sinsøg hård og jeg på søndag skal løbe 1/2 marthon (storebelt naturmarthon) som jeg også glæder mig meget til……..

  2. Hej Pav

    For god ordens skyld skal det nævnes at jeg ikke løb natløb her i år (2009), denne blog-post er skrevet i 2008 – hvor vejret var væsentligt bedre end i går! :D

    Men jeg er rigtig glad for at du (og andre) nød turen i år. Hvem ved, måske er jeg med igen næste år, og så kan det være vi ses på ruten gennem zoo?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.