Blog på planet?

Hvis du er medlem af Foreningen af danske Ubuntubrugere kan du få din blog (eller en delmængde af dine blog indlæg) på vores planet. Dog med det forbehold at dine indlæg skal handle om it, open source, fri kultur og som minimum en gang imellem være Ubuntu specifikke.

Der er endnu ikke nogen procedure for hvordan man som medlem faktisk får sin blog på planeten, så indtil videre vil jeg opfordre alle medlemmer der mener at deres blog hører til på planeten til at kontakte mig (enten pr. mail soeren.b.c@gmail.com eller fang mig på irc kanalen).

Noget helt andet – hvis du er Ubuntu bruger og på Facebook så er denne gruppe måske for dig… og hvis du regner med at dukke op til Ubuntu Live! så meld dig til på arrangementets event side.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.