Dell to Offer Ubuntu

Dell to Offer Ubuntu

Som ovenstående link fortæller så har Dell og Canonical (firmaet bag Ubuntu) indgået en aftale om at levere Dell desktop og laptop pc’er med Ubuntu styresystemet præ-installeret (i modsætning til at levere dem med Windows). Som jeg læser det er det indtil videre forbeholdt Dell’s kunder i USA, men fra mit synspunkt er det helt sikkert et skrit i den rigtige retning. Specielt hvis Dell ligger sig i selen for at sikre sig at der faktisk er fuld driver understøttelse under Linux på de solgte systemer. Det andet springende punkt bliver hvor stor besparelse der bliver for kunderne ved at vælge Ubuntu frem for et Windows styresystem. Men alt det vil tiden vise.

ps. På denne side (fra Dell) kan man se et interviews med Mark Shuttleworth (Canonicals stifter). Halvejs inde i interviewet er en dame ved at gå ind i lokalet. Sådan noget kan selvfølgelig ske, men det var nok ikke sket under et interview med Steve eller Bill…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.