Gratis marathon (for studerende)

Det er selvfølgelig altid gratis at løbe 42 km, men hvis man vil deltage i et rigtigt marathon, have målt sin tid, løbe på en officiel rute osv., så skal man ofte til lommerne.


Photo by: Kristian Mollenborg

De er dog muligt som studerende at komme gratis med til Copenhagen Marathon i maj 2009. Et sponsorat fra Politiken sikrer deltagelse for alle på en SU berettiget videregående uddannelse.

Man skal bl.a. angive sin studieretning og sit studienummer. Jeg ved ærligt talt ikke hvad mit studienummer er eller hvor jeg finder ud af det, så jeg angav mit studiekort nummer i stedet – håber at jeg får lov til at løbe med alligevel!

Lige nu er jeg meget langt fra at kunne løbe et marathon, da jeg er voldsomt forkølet, men jeg håber da at kunne træne mig op. Det bliver dog nok først engang i staten af foråret jeg begynder intensiv træning da jeg har meget svært ved at finde motivation for lange løbeture i det kolde vinter vejr og indendørs løb bliver meget hurtigt kedeligt.

4 thoughts on “Gratis marathon (for studerende)”

  1. Gæt hvem der var ude med Sparta og løbe 15km imorges!
    Det var faktisk ret lækkert – og ikke specielt koldt. Så længe det ikke regner så “regner” (rofl!!!11omg!!1) jeg med at være der de dage jeg ikke har tømmermænd. I hvertfald indtil distancen når op over de 20 ;)

  2. Hmm… blev mine beskeder slettet? Anyway, jeg er da frisk på at løbe en tur en dag du har tid. Det er ikke så koldt ;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.