Det er et batteri

“Det er et batteri.” Det havde han jo ret i, ekspedienten i DataEngros. For det var et batteri jeg stod med i hånden. Jeg var tidligere i dag på jagt efter en usb-kortlæser til det Sony Memory Stick PRO Duo kort der sidder i mit nye kamera. Det er nemlig lykkedes for mig at smide kablet, der fulgte med til at overføre billederne med, væk.

Men jeg fik fundet kortet frem til ekspedienten og han kunne desværre ikke hjælpe. Han henviste mig dog til Zitech.

Så da jeg stod uden for butikken på Falkoner Alle og prøvede at huske om Zitech lå længere mod nord eller syd fra det sted jeg stod nu slog det mig… jeg plejede da at have styr på detaljer som forskellen på et batteri og et datakort tidligere i mit liv. Men det er måske meget sundt – hvis man ellers kan antage at der så er andre ting jeg kan på dette punkt i mit liv.

Længere nede af Falkoner Alle fandt jeg Zitech hvor jeg dog fik lidt oprejsning. Her fandt ekspedienten en ALL-IN-1 CardReader, men vi var lidt i tvivl om den nu også kunne læse min type kort. Den blev sat til en af pc’erne de havde stående og mit kort blev sat i, men der skete ikke rigtig noget… her var det så jeg fik den ide at det hele måske ville virke bedre hvis vi satte kortet ind hvor der stod markering til MemoryStick og ikke i SD/MMC porten. Bingo! Så var der hul igennem! Så konklusionen må være at jeg måske er ved at falde lidt af på den når det kommer til it tilbehør men jeg er stadig skarp nok til at kunne få job i Zitech hvis alt andet skulle gå galt.

2 thoughts on “Det er et batteri”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.