Ny bestyrelse til ‘Foreningen af danske Ubuntubrugere’

I går afholdt ‘Foreningen af danske Ubuntubrugere’ generalforsamling og valgte bl.a. en ny bestyrelse. (Referatudkast her – endeligt referat kommer fredag). Der er enkelte gengangere fra den gamle bestyrelse, men også rigtig mange nye ansigter.

Jeg blev selv valgt som formand. Bestyrelsen består desuden af:

Kasserer:

  • Niels Kjøller Hansen

Bestyrelse:

  • Christoffer Nielsen
  • Jesper Jarlskov
  • Sakse Dalum

Suppleanter:

  • Christian Arvai
  • Christoffer Bucholz

Torben Larsen blev genvalgt som revisor. Endelig blev Jesper Jarlskov valgt som ny LoCo kontaktperson. Jeg håber meget at den nye bestyrelse kan virke som en samlende og stabil kraft i foreningen.

Som jeg ser det er foreningens to største projekter i øjeblikket Ubuntu Live! i Århus til oktober / november, når Ubuntu 9.10 (Karmic Koala) udkommer, og vores nye hjemmeside.
Som det ser ud nu er vores web tilstedeværelse meget koncentreret omkring vores forum, som fungerer rigtig godt. Men som ny bruger kan det være meget svært at finde alt det andet. Vores wiki’er, hjemmesider, planet osv. er meget rodede, og lider lidt under at være vokset frem efter behov, uden hensyn til en samlet brugeroplevelse.
Forhåbentlig får vi snart en ny hjemmeside (lavet i Drupal) som kan samle alle vores forskellige ressourcer et sted, og som vil være den naturlige indgangsportal, både for nye og erfarne brugere og medlemmer af vores community.

Hvis du har lyst til at hjælpe med arbejdet med den nye hjemmeside, så hop over på hjemmeside mail listen og præsenter dig selv.

Hvis du har lyst til at arbejde med Ubuntu Live! (og måske sørge for at vi kommer i gang i bedre tid end de to sidste gange) så foregår det ovre på Events mail listen. Jeg kunne også forestille mig at Ubuntu Live! bliver et punkt på vores næste IRC møde, som er onsdag d. 20. maj.

… og hvis du har nogle helt andre ideer som skal føres ud i livet, så kom og fortæl om det på vores mail liste eller smid din ide på som punkt til et IRC møde.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.