Copenhagen Marathon – ikke denne gang…

Jeg har vist desværre pådraget mig en skade i mit ene knæ, så det kommende Copenhagen marathon må jeg nok skyde en hvid pil efter. Øv øv!

Jeg gætter på at jeg er kommet til at overbelaste knæet. Da jeg var ude og løbe torsdag i sidste uge kunne jeg godt mærke at den ikke var helt god. Jeg forsøgte dog at tage en lille tur i går eftermiddag, men det blev hurtigt klart at jeg ikke rigtig kunne løbe på mit knæ. Så jeg endte med at gå hjem fra kastellet (som jeg ellers nyder at løbe ved). Jeg kan selvfølgelig håbe at mit knæ på magisk vis bliver helt godt igen lyn hurtigt, men med under to uger til starten lyder må jeg nok indse at det ikke bliver denne gang at jeg kommer til at løbe et marathon. Jeg havde ellers set frem til at kunne blære mig med denne bedrift. Men det må blive næste år.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.