Vi lader den stå et øjeblik…

Vælgernes kraftige udmeldinger er en øjebliksreaktion. Om nogle måneder vil ingen huske, hvordan vi fik den borgmesterpost. Vi vil tværtimod blive husket for, hvad vi kommer til at udrette med posten, som er meget vigtig for os, fordi vi netop dér kan komme frem med vores værdipolitik. Det er derfor en nødvendig pris at betale, at DF får ekstra indflydelse
Elisabeth Geday

(Fremhævelse min.)

Jeg har ikke stemt på de Radikale (og har heller ikke nogen planer om at gøre det), men jeg ville godt nok føle mig snydt hvis jeg havde stemt på et parti som igennem hele kommunalvalgkampen har slået sig op på at ville mindske Dansk Folkepartis indflydelse, og så ender med at handle indflydelse med netop Dansk Folkeparti. For der er rigtigt at de Radikale på rådhuset har fået sikret sig en borgmesterpost. Men DF har jo ikke bare givet den af et godt hjerte. De har da taget sig betalt med indflydelse andre steder. Måske ikke lige så højt profilerede poster, men det giver stadig indflydelse…

One thought on “Vi lader den stå et øjeblik…”

  1. Det er hvad der sker når man har politikere der tænker mere på at fremme egen karriere end at gøre hvad der er godt for landet. De kan ikke bilde mig ind de tror de kan klare det SÅ meget bedre end med en anden midtersøgende politiker på posten… Det eneste rigtige i den situation er som vælgerskare at straffe de formastelige politikere. Desværre har vi set gang på gang at det sjældent sker :(

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.