Hurtig opdatering…

Jeg bryder mig ikke om at ‘tvinge’ mig selv til at blogge. På den anden side er det også ved at være mere end bare et par dage siden jeg sidst har skrevet noget her.
Mine nye kurser er startet igen – jeg har nu været igang i en uge, og det er jo meget trygt og hyggeligt. Så ved jeg ihvertfald hvad jeg skal bruge (noget) af min tid på.
Tele2 er også blevet skiftet ud med Fullrate her i lejligheden. Overgangs perioden (5 dage uden internet) var selvfølgelig hård for en net-junkie som mig, men jeg klarede det. Jeg har endnu ikke rigtig haft brug for eller bemærket den forhøjede hastighed, men den skulle være der, og forhåbentlig kan besparelsen på internet og telefoni mærkes på et senere tidspunkt.
Tilgengæld har skiftet af udbyder (og opsætning med en ekstra firewall/modem) givet min freenet node nogle problemer. Den syntes at have svært ved at forbinde til andre. Men det kan være det bare er et konfigurations problem – jeg håber…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.