Lækker fredags rock!

Jeg var inde og høre Rasmus Nøhr og Marie Key Band til fredags rock i Tivoli i fredags! Jeg har længe været rigtig glad for Rasmus Nøhr, men må indrømme at jeg troede Marie Key Band skulle spille for/med Rasmus og ikke var et band for sig selv. Men jeg blev overrasket – glædeligt overrasket!

Så den første time underholdt Marie og band med finurlige tekster, akkompagneret af god musik (og en lille smule twist). Hendes stemme er meget speciel. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sammenligne den med… den lyder måske lidt barnlig, men det er også en dårlig beskrivelse – den skal høres!

Da Rasmus Nøhr endelig gik på kunne jeg godt ærgre mig over at aftenens program ikke var blevet fordelt på to aftener – jeg tror godt Marie Key Band kunne have underholdt længere, og jeg tror også godt Rasmus skulle have fundet noget at bruge en ekstra time på. Men Rasmus startede stærkt ud med et nyt nummer der vist hed “fyr den af” og holdt ellers dampen oppe resten af koncerten! Numre fra hans første 2 albums blev mixed med et par helt nye numre og jeg gik i hvert fald fra koncerten med en følelse af at jeg havde fået hørt alle de numre jeg var kommet efter, lige fra Til min far over Hash eller gas og Ring nu, til Det glade pizzabud og Kysse under stjernerne.

Efter musikken i Tivoli snuppede jeg lige et par øl med de andre, inden vi tog hvert til sit med en aftale om at tage på stranden lørdag. Det blev så ikke til noget da vejret lørdag ikke lige var som vi havde håbet – men sådan kan det jo gå. Jeg fik klaret en del oprydning lørdag, og selvom det jo ikke er lige så sjovt som at tage på stranden så er det jo også meget lækkert at kunne komme rundt i sin lejlighed uden at man skal ligne en af de ynkelig hunde der tvinges til sådan noget “agility træning”HMKC Spring 2007 Agility Trial, originally uploaded by SheltieBoy.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.