Satyr Revy!

Så har jeg været i Paris! Vejret var jo lidt koldere end da jeg var i byen i sommer. Heldigvis holdt det tørt næsten begge dagene så vi slap med gråvejr som det kan ses.


Jeg har ikke fået taget så mange billeder, men dem det blev til kan ses her:

Paris – 2007 November

I går var jeg til Satyr revy (sammenslutning af revyer på naturvidenskab på KU), bl.a. sammen med Søren. Det var altså ‘best of’ BioKem Revy, DIKU Revy, FysikRevy™ og MatematikRevy. Så der var både glade gensyn og for mig nye numre imellem. Jeg fik for første gang set filmen med Kaptajn DIKU og Doktor Fysik – en film jeg har hørt positivt omtalt mange gange af diverse datalogi studerende og den levede selvfølgelig op til sit ry.
Efter revyen blev der drukket nogle øl og drinks forskellige steder… og nu sidder jeg og er lige så stille ved at komme op i gear efter at være vågnet op med en del tømmermænd.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.