Ubuntu brainstorm

Ubuntu brainstorm

Hvis der er en fejl (bug) i dit Ubuntu system så rapporterer du det på https://bugs.launchpad.net/. Men hvis der er en feature du gerne vil have implementeret så har det indtil videre været lidt svært at se hvor man skulle rette sin browser – hvis ikke lige man selv var i stand til at skrive et program eller en udvidelse der implementerede den ønskede feature.

Men sådan er det ikke længere. For ikke så længe siden åbnede Ubuntu brainstorm. Her kan man (på engelsk) stemme på de problemer man syntes er de mest graverende eller som fortjener den største opmærksomhed og så vil det (forhåbentlig) være her at Ubuntu udviklerne vil kaste størstedelen af deres arbejdskraft. På den måde vil de problemer som går flest mennesker på blive løst først – eller det er i hvert fald ideen.

One thought on “Ubuntu brainstorm”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.