Mexibar åbningstider…

Men der er jo lukket…

Min verden faldt sammen et kort øjeblik. Hvad der skulle være en hyggelig mandag ude med min kæreste og nogle venner til drinks (og flere drinks) startede rigtig dårligt, da der var helt mørkt inde i Mexibars lokale i Elemgade på Nørrebro. (Elmegade nr. 27, lige på hjørnet af Elmegade og Sankt Hans Torv).

Mexibar er jo stedet at drikke lækre og farverige drinks med masser af sprut til su venlige priser!

Men de har nu åbenbart lukket om mandagen. Det har de ikke altid haft, men tiderne skifter. Det var et større detektivarbejde faktisk at finde frem til deres nuværende åbningstider – deres side på aok er ikke blevet opdateret i længere tid og de har vist ikke rigtig nogen brugbar hjemmeside.

De har dog et telefonnummer og her kan man komme til at snakke med en telefonsvarer, der oplyser at deres åbningstider er:

Tirsdag – Torsdag: 19 – 02
Fredag og Lørdag: 19-03
Mandag og Søndag: Lukket

Så skulle det være på plads (indtil de ændrer åbningstider igen – vi skriver januar 2009 nu).

… tilbage til drinksene mandag aften. Vi flyttede os hurtigt ind mod Nørreport station og endte på Out of Juice. Nej, deres drinks menu kan ikke konkurrerer med Mexibars, men med godt selskab, hvad gør det så?

One thought on “Mexibar åbningstider…”

 1. Hejsa

  Mexibar har i sommer sæsonen (maj – september begge måneder inkl.) åben

  mandag – onsdag kl. 19.00 – 02.00
  Torsdag – lørdag kl. 19.00 – 03.00

  endvidere er der nu fredagsbar hver fredag kl. 15.00 – 19.00 med endnu vildere priser, plus temabar hver trejde fredag i måneden, sidst var det jungle tema og maj måneds tema er pirat. Det er en fordel at komme udklædt :)

  (i vinterhalvåret er der lukket om mandagen og vi lukker kl. 02.00 om torsdagen, ellers er alt ved det samme)

  Mvh. Louise Mexibar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.