Nææh, en flyvermaskine!

Jeg var også en af de mange der blev lidt forundret da jagerfly fløj lavt over byen. De viser sig at være på foto opgave for politiet, der gerne vil have nye og tidssvarende foto af byen, til de store begivenheder, der kommer til at foregå i København i det næste halve år.

Om jagerfly er det mest optimale værktøj til den opgave skal jeg ikke gøre mig klog på (og det kan da være der er et aspekt af øvelse for piloterne), men når nu Cowi for få måneder siden har taget præcis de samme billeder, så virker det da mere ligetil at benytte dem…?

050618_-_F-16_-_01

Når nu billederne skal bruges til at holde ro og orden til bl.a. det kommende klimatopmøde, så er F-16 vel ikke det mest CO2 neutrale fly til opgaven?

One thought on “Nææh, en flyvermaskine!”

  1. Det undrer også mig at man ikke bruger et firma som Cowi, som ellers lever af at lave højopløsningsbilleder, til forskellige kortservices.
    Eller alternativt en Hercules, hvis det død og pine skal holdes “in-house”.
    Det må nu engang være billigere end at have forsvarets F16 til at ligge og brøle fuel af over København, flere dage i træk. Hvad jeg har kunnet se her fra vesterbro, er det vist et par stykker der er i gang.
    Troede desuden deres F16 var så presset på flyvetid, at de ikke kunne udd. deres piloter?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.