Geocaching på HTC Magic med GeoBeagle

Da jeg første gang prøvede at geocache tilbage i juni var jeg ikke helt glad for Geobeagle på min HTC Magic Android telefon. Det var besværligt at få de enkelte caches ind i programmet og det var uklart hvor langt man var fra cachen eller i hvilken retning cachen lå.

Men sådan er det ikke længere. Geobeagle er blevet opdateret en del gang siden og tilbyder nu bl.a. integration med Google Maps, link til den enkelte caches hjemmeside hos geocaching.com, afstand og retning til cachen (med en stor klar pil der indikerer hvilken retning man skal gå i) og en cacheliste der viser afstand til hver enkelt cache fra den nuværende position. Så nu har jeg snart ikke flere undskyldninger for ikke at komme ud og geocache…

4 thoughts on “Geocaching på HTC Magic med GeoBeagle”

 1. Hej Søren,

  kan du guide mig til at få min HTC Magic køreklar med geobeagle… Har indstalleret programmet og reg. på geocaching.com. Kan dog ikke finde en løsning på at få min mobil sat igeng med at vise vejen til en cache?
  VH
  Michael

 2. Hej Michael

  Åben din browser og log ind på geocaching.com. Find en cache du gerne vil lede efter. Nederst på siden for hver enkelt cache er der en liste med:

  “For online maps…”

  Her klikker du på Google Maps. Du får nu en menu op, hvor du kan vælge hvilket program du vil bruge til at åbne linket. Vælg GeoBeagle. Nu skulle cachen være i GeoBeagle.

  Hvis du har flere forskellige caches i programmet samtidig kan du vælge mellem dem inde i GeoBeagle.

  Åben GoeBeagle, klik menu og vælg “Cache List”. Du får nu en liste over de caches du har importeret til programmet, og info om hvor langt væk de er.

  Mvh.
  Søren

 3. Hej Søren,

  Tak for hjælpen.. Det var lige det jeg manglede at forstå!

  Tænk sommer i denne tid… hilsen Michael!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.