Hardy Heron Release Party i Århus

Som Martin, Carsten og ca. 50 andre var jeg også til release party i Århus lørdag i PROSA‘s kantine (Tak til PROSA). Anledningen var selvfølgelig udgivelsen af Ubuntu 8.04 – også kendt som Hardy Heron.

IMG_7050_1024
(Billeder taget af Søren S. Nielsen.)

Jeg tror vi alle var positivt overraskede over det store fremmøde – og der skulle da heller ikke være dukket mange flere op før det var blevet et problem at finde plads til alle. Det har til dato været det største arrangement det danske LoCo team har været med til at arrangerer – men vi var alle enige om at det skal være endnu større næste gang! I den forbindelse også tak til ØJLUG og Martin uden hvem arrangementet var blevet et ganske andet (og mindre).

Efter det sidste foredrag gik et par af os ud for at få en enkelt (eller flere) øl, før turen gik videre til banegården.

3 thoughts on “Hardy Heron Release Party i Århus”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.