Jazz

Ka’ du li’ Jazz?

Det er selvfølgelig et retorisk spørgsmål. Hvis jeg skulle vente på at få et svar fra en eller flere læsere af denne blog, før jeg skrev videre på dette indlæg ville vi jo aldrig nå nogensteder. Jeg antager bare stilsigende at du har svaret Ja. Hvis du ikke ka’ li’ jazz, så skal du være velkommen til at surfe videre.

Glæder du dig til Copenhagen Jazz Festival 2009?

Selvfølgelig gør du det!

Er du glad for kalenderen på festivallens hjemmeside?

… ikke helt? Så har du det lige som mig. Jeg syntes den er svær at navigere rundt I. Ja, der er selvfølgelig ualmindeligt mange koncerter i løbet af festivallen, og det er svært at præsenterer overskueligt, men jeg syntes stadig godt de kunne have gjort det bedre.

Derfor har jeg smidt det hele ind i en Google Calendar:

Der er 868 begivenheder i kalenderen, og jeg håber jeg har fået importeret dem alle, men hvis der er sket smuttere, så skal jeg undskylde på forhånd. Det skal selvfølgelig også understreges at dette ikke er den officielle kalender. Hvis der kommer ændringer eller opdateringer, så kommer de helt sikkert først på festivallens officielle hjemmesides kalender. Jeg tager intet ansvar for hvis du misser en koncert pga. fejl i kalenderen.

Men jeg håber den kan bruges til at få et overblik eller til inspiration over hvad du vil se hvornår.

… og til slut

Ka’ du li’ Rick Astley?

Så foregår det fredag d. 3. juli kl. 22 på Plænen i Tivoli.

2 thoughts on “Jazz”

  1. Du er da den syge skat, dér, Søren C!! Nu kan jeg ha’ jazzkalenderen med på jesusfonen. Hvordan bar du dig ad med at importere til gcal? Herren forbyde at det var ved håndkraft!

  2. Hej Rasmus

    Jeg er glad for at du finder kalenderen brugbar!

    Nej, den blev ikke lavet ved håndkraft… puha, bare tanken kan få en til at svede mere end det flotte sommervejr.

    Vha. wget hev jeg de individuelle .ics filer ned på min computer fra Jazz festivallens hjemmeside.. Så brugte jeg cat til at samle de mange filer til en enkelt fil.
    Den importerede jeg så i Google Calendar, and the rest is history ;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.